Inspo, Interior, Love.

Fotor082182851pics borrowed from pinterest.

Hej mina fina !
Är just nu på jobbet men jobbar bara 5timmars pass idag, yay!
Har varit väldigt duktig med plugg dessa dagar, igår fixade jag två inlämningsuppgifter och idag 1,5. Mitt mål är att skicka in denna modulen innan jag sticker iväg på semester, så det gäller att ligga i.

Vill ni ha mer tips inom inredning här på bloggen? Ska jag dela med mig av mina studier, vill ni veta alla tips & trick, let me know! Antingen med ett hjärta (i höger hörn) eller en liten kommentar. 

//Hey my fav readers!
I’m at work as we speak, but I only work 5 hours today! I have been taking my school very seriously now after summer, time to get faster & better. Yesterday I completed 2 assignments and today 1,5. My goal is to send it in before I leave for vacation. 

Do you want more interior tips on the blog? Do you want me to share my studies and tips & tricks? Let me know by either pressing the heart (in your right corner) or leave a simple comment.