Inredning, utan hål i väggen …

mirrors-frames
LÄSAR FRÅGA.
Häromdagen fick jag en fråga av en tjej som bor i en andrahands-lägenhet/hyresrätt och inte får göra några hål i väggarna och behövde lite tips på hur man kan skapa ett vackert hem utan spik & hammare.


Mina 3 viktigaste tips.

• Jobba med större möbler/detaljer.
• Använd er av washitejp –  lätt, smidigt och snyggt.
• Luta, luta, luta tavlor.

20130331-173455
S
TOR tavla lutande mot vägg. Enkelt sidobord med en pampig spegel lutandes på. (Visserligen har de hängt den på bilden ovan, och det är ju givetvis säkrare, men det går! Satsa gärna på ett djupare bord så spegeln kan få tillräcklig yta att luta på.)

7 x

mirrors-frames
Våga inreda mer med speglar & stora sådana!

poster_prints_tavlor

DSC_5633w

Man måste inte hänga upp prints/tavlor med hjälp av en spik eller skruv.
Allt du behöver är 29kr så får du 10m tejp att hänga upp dina prints med. Enkelt, snyggt & praktisktDenna varianten t.ex.

10aug1

Det stora “problemet” många har i detta fallet gäller förvaringen
Då jag jobbar på IKEA på vardagsrums-avdelningen kan jag absolut rekommendera vårt BESTÅ sortiment. En fenomenal lösning.
Olika storlekar på skåp, välj luckor/ben/lådor – allt efter ditt behov.
Ställer man det på golvet med- /eller utan ben sen är det bara att dekorera med större detaljer, stora tavlor lutandes, stor bordslampa, vacker stor växt – Stora saker, så man får lite höjd på det hela!

1000w
Underbar inspiration. 
Så snyggt ellerhur? Bestå 240x38cm, snygga tavlor & härliga växter.
PS. Samlar ni på er tidningar? Radda upp de på varandra och skapa de härliga bergen som ni ser till höger på bilden ovan. Love it!

Lycka till!