I Sure Do Love Shoes

DSC_0451DSC_0456DSC_0453JA jag är en “Shoe-alcoholic” Finns ju nästan inget bättre än skor, Am I right? 
Sen tycker jag det är kul att dekorera en hylla eller liknande med dina snyggaste par. Vad är meningen med att köpa ett par killer heels om du ska gömma undan de i en skokartong långt inne i garderoben, just sayin’! Varje gång jag stiger in i mitt rum ser jag snett in i min walk-in-closet, och jag ler varje gång! #Dagens tips. 

YES, I am a “Shoe-alcoholic” There is something with me and shoes, can’t explain it. Just love I guess. 
I do like to decorate with my best pairs, why buy expensive and pretty shoes if you keep them hidden in shoeboxes somewhere deep in your closet, Just sayin’! Every time I step into my room I can peek into my walk-in-closet, and I always get the biggest smile. #Today’s tip.