Grönt är skönt.

DSC_0186DSC_0188DSC_0191

greens

A t t   g r ö n t   g ö r   d i g   g o t t ,  ä r   e t t   f a k t u m .

… sen att man i detta fallet menar grönsaker, så tycker jag blommor håller lika bra i detta budskapet.
Vad känner ni själva? Visst man vi så mycket bättre av att komma hem till vårt hem där vi har växter och vackra blommor. En stor bukett står alltid på vårt matbord som vi kan se från dörren. Det får mig att le, utan att jag märker det. Det är lycka.

Igår hade vi Bukettkväll nr. 2 med ett gäng härliga damer/tjejer tillsammans med Soluppgången, i butiken.
Nästa vecka kör vi på kranskväll, så jag fick äran att ta med mig hem “resterna”. Just nu står de i vasken och blir vattnade. Ska göra en vacker bukett till matbordet i helgen, samt lite smått till olika stilleben.

Min torsdag började helt fantastiskt. 
Jag vaknade av ett mail … ett väldigt trevligt sådant. Blir helt varm i hjärtat när ni mailar mig om hjälp till era hem. Detta projektet kan absolut bli något.

Inte nog med det, så ska jag idag på ett mycket spännande möte …
Just nu sitter jag och förbereder allt inför detta. Håll tummarna för mig. ♡

denice