A Grey Brick Wall.

DSC_0097
DSC_0101
DSC_0098
God morgon! Startar dagen med gårdagens outfit, var så trött igår kväll att det blev inget bloggande istället orkade jag läsa ett kapitel i min nya bok innan jag slocknade.. Inte konstigt med tanke på hur mycket vi har gått dessa dagar, har sån träningsvärk i mina vader, helt sjukt!

Idag är det fredag och det börjar med hotell-frukost och blogg, sen ska jag och pappa iväg på lite ärenden och sedan unna oss en båttur i Stockholm. Ikväll blir det ännu ett underbart restaurang besök. Vi lever loppan här, saknar mig älskling dock.

– . – . – . – . – 

Good morning! Start the day with showing off yesterdays outfit. I was so tired last night, so thats why I post it today. We have walked so much these days in Stockholm that my legs are so sore!! No wonder I’m tired at night. 

Today it’s friday, and it started with hotel breakfast and blogging, soon me & daddy are heading out for some arrends and later we’ll go on a boat trip. Have a great friday!