Goodbye X-Mas, Hello Spring.

bild 1 copy

before … ↑
after … ↓

bild 5 copy

bild 2 copy

Stegen flyttades från matplatsen till bakom soffan, tyckte det blev lite mer proportionerligt. Spegeln var lite ensam där på den stora väggen innan. Alla kuddar som var i soffan flyttade in till sovrummet och vice versa, tyckte det blev mycket bättre med enkla mörka kuddar i soffan nu. … och ni ser väl mitt fina fikonträd som blivit så fint?
Trodde jag hade “dödat” den ett tag, då jag tappade blad hela tiden, under en tidsperiod hade jag 3 blad på hela trädet (!!)

bild 5-1 copy

bild 3-1 copy

Äntligen … På plats har vi min underbara ljusstake Octupus som jag fick av min bror i julklapp. Så snygg!
Den fick den optimala platsen ovanpå skåpet tillsammans med tidningarna, julrosen och min favorit tavla. ♡

bild 3-2 copy

bild 4-2 copy

bild 3-3 copy

Kohuds-mattan fick flytta från vardagsrummet till matplatsen. Alltid kul med lite förändring. Super snyggt tycker jag, och sen bestämde jag mig för att sätta upp den svarta spegeln igen, den passar bra där.

Lite inspiration från vårt hem en sådan här söndagskväll.

Kram på er!