Friday at home.

DSC_0346

DSC_0343

DSC_0348

fredags morgon.

God morgon på er där ute! Jag började min morgon med tända ljus, en filt & förberedelser inför morgondagen.
Min fredagsbukett är denna underbara (om man får säga det själv) bukett, som jag gjort själv. En riktig höstbukett i mina favorit toner.

För er som vill ta en utflykt imorgon, och bor i Skåne – så ställer jag & mamma ut på Tjejmässan i Strövelstorp Bygdegård. Ett 10-tal olika kvinnliga företagare ställer ut med sitt företag. Jag & mamma står för Soluppgångens monter, samt en liten hörna för Styling By Denice.

Mässan öppnar 10-15, det bjuds på kanon erbjudande, goodiebags till de första kunderna, modevisning & underbar fika/lunch. Välkomna!

Och där kommer vi även marknadsföra våra eventkvällar i höst – hos Soluppgången, nämligen krans & bukett kvällar. Därför har jag förberett några buketter & kransar, som inspiration & som även går att köpa!