during the storm,

bild 1-7bild 3-8Så här mysigt hade jag och älskling det igår kväll när det var orkan ute, alla fönster skakade och den otroligt stora eken utanför fönstret hade det inte bra. Men vi gosade inomhus med gotte mat, pasta rätt made by moi och såg den ompratade filmen “Intouchables“. När jag hörde att filmen var på franska blev jag lite dömmande och tänkte, nej den har jag inte lust att se. Men jag gav den en chans och oj så fel jag hade. Amazing! Berättelsen i filmen och att den är gjord på en blandning av allvar och humor gjorde den till en vinnare i mitt hjärta. Kan varmt rekomenderas! Vi streama den från nätet, HÄR. (Funkade hur bra som helst! Ps. SWE SUB) 

Last night, we had a storm coming, and this was mine and my babe’s evening. Lots of candles, delcious food, a couple of blankets and watched the Intouchables. What an amazing movie, I never thought I would say that when I heard it was in french. But I was wrong and I can truly recommend you to see it!