Dreaming of pancakes with sea view.

greecebreakfast Collage
God morgon! ✮
Här sitter jag och äter mackor & fil och drömmer mig bort till denna frukosten…
4 pics från en vecka i Grekland med min pojkvän, omg vilken underbar resa. Jag som älskar frukostar, tror ni jag njöt lite eller? Herregud, jag hade kunnat vänja mig med sådana frukostar med havsutsikt…

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –

Good morning! ✮
I’m sitting here eating my breakfast sandwich, looking at the snow outside, dreaming away to this breakfast above. Wow, that was an incredible week. A week in Greece with my boyfriend. Me, who loves breakfast – I was in heaven there.. I could definitely get used to eating those kind of breakfast with an amazing ocean view…