Cheers To A Healthier 2013.

Workout1 CollageCollage made by me / Pictures from weheartit

Eftersom det är lördag så skålar vi för bara det! Vi skålar även för att 2013 kommer bli ett riktigt bra år, so far so good tycket jag i alla fall. Kom nyss hem från gymmet och nu skiner solen in genom fönstret, därför blev jag super pepp på att lägga upp ett tränings inlägg. Dock är detta bara en tease, för imorgon kommer det riktiga inlägget. Jag kommer bjuda på hur jag tränar, vad jag äter och vad jag har för mål. Så missa inte det…

Since it’s saturday, let’s cheers for that! Lets cheers for a healthy and good 2013 too. I can feel its going to be a great year! Just arrived home after a workout at the gym, and now the sun is shining through the window and that inspired me to post this workout post. However, tomorrow is the time for the real post. So this is only a tease to get your mind set for tomorrow where I will write about my strategies, my nutrition and my goals, don’t miss that…