Breakfast, Yes Please.

DSC_0441Behöver väl inte berätta hur mycket jag älskar frukost, det vet ni nog by now. 
Idag var det jag som fixade frukost till mina fina föräldrar. Mycket frukt så klart när man är i Thailand och min favorit, omelett med lite godsaker i. 
Finns inget bättre start på dagen! En mycket härlig dag idag, vi hann med stranden, fot-massage (även om jag låg och skrattade hela tiden – väldigt kittlig så att säga) och mys och god mat. I morgon blir det golf, och om jag litar på min magkänsla kommer det gå grymt!

I don’t think I need to tell you how much I love my breakfast’s, you probably know that by now. 
Today I made breakfast for my lovely parents. Lots of fruit of course, since we are in Thailand and my favorite, omelet with some goodies. 
There’s worse ways to start a sunny day! A very nice day today, we made it to the beach. Got lucky and had a great foot-massage (even though I laughed most of the time – very ticklish) cozy time and delicious food. Tomorrow is another golf day, and I think its going to be a great one!