Breakfast after the storm.

bild 4-6Kände att min kropp behövde en ordentlig frukost efter stormen igår. Helt galet som det blåste, att de stängde väla pga stormen säger en del. Sjukaste kvällen, hämtade Marcus från jobb, sen åkte vi till maxi för att handla på oss lite. Vi kom ihåg allt förutom det viktigaste – tändaren.
Vi kommer hem, ska göra det mysigt i lägenheten och upptäcker där att vi glömde tändaren.. försöker få ut den sista gasen från den gamla tändaren men så klart finns det absolut inget kvar. Av alla kvälla på hela året, måste vi ha ljus denna kvällen! Tar på mig ytterkläder och springer ner till en liten kinesisk livs butik, som så klar har stängt för att de målar (!!!) Ringer min brors flickvän som bor på gatan bredvid – så klart är de inte hemma!
Det hela slutar alltså med att lilla jag vinglar mig fram till Hemköp och äntligen får jag min tändare… 

Så berättar jag historian för mamma: “Du kunde väl bara ha knackat på hos grannen?” haha.. ja det kunde jag ju gjort…

This mornings breakfast. Thumbs up for delicious mornings!