BEFORE/AFTER.

FotorCreated
Före / Efter
Ett stort härligt källarrum behövde lite myshetsfaktor och kärlek. 
Vi bytte till en ljusare enfärgad matta, och en ny stor härlig soffa som kan rymma många personer. Detta rummet ska få plats till många, det kommer bli många filmkvällar och myskvällar. Många kuddar var ett krav, samt ett praktiskt bord.

FotorCreated3

Före / Efter.
Källarrummet har två små valv i sidorna, svårmöblerat område kan man tycka …
Kunden ville ha plats för en säng någonstans i rummet, som extra sovplats till vänner/gäster. I just ett vardagsrum tycker jag inte man ska se någon säng, så därför skapade vi “gardinväggen” som fästes i taket och blev en avskärmning. Bakom ställer vi en säng. Snyggt & praktiskt.

FotorCreated1

Före / Efter 

Andra sidans valv var innan en yta där extra möbler placerades.
Jag såg det som den givna platsen till kundens tv-bänk som tidigare stod lite “i vägen”.
Vi skapade en härlig tv/tavel vägg med några pampiga tavlor, en läcker lampa vid ena sidan och ett snyggt olivträd på andra sidan.

FotorCreated2
Före / Efter
Alla rummen i hemmet jag inrett följer stilen från kundens favoritrum – “finrummet” på ovanvåningen. Stilen är en blandad stil mellan lantlig & modern. Färgerna går i vitt/beige/grått/blått och det har jag jobbat utifrån i rummet.
Jordnära färger som ger oss lugn och ro. Varma färger för att skapa den mysiga känslan, i kombination med några kalla färger blir det en härlig känsla.
Bordet är ett pallbord jag själv byggt, lite modern touch, men praktiskt med hjulen samt passade perfekt färgmässigt.

Några bilder från Källarrummet. 
Bättre bilder kommer i nästa vecka, då de sista detaljerna kommer på plats.