Before & After a Styling.

IMG_3376Före

14228
Efter – Styling By Denice


DSC_0128
Före

14234
Efter – Styling By Denice

DSC_0133 copy
Före

14212
Efter – Styling By Denice

DSC_0125 copy

Före

14225

Efter – Styling By Denice

___________________________________

När det kommer till styling är det många som tror att det är bara att flytta en blomma från därifrån till dit, men så jobbar inte riktigt jag.
Jag jobbar ständigt med att försöka hitta fram guldkornen i alla mina kunders hem, för alla bor olika, alla har olika stilar och smaker.

Det är en hel del jobb inför en styling. Och med hjälp av bilderna ovan hoppas jag att ni kan få en bättre uppfattning av vad jag faktiskt har gjort här. Ni får ju endast se efter bilderna, och det är inte så lätt att veta vad jag egentligen har gjort, så nu har ni lite bevis. Sen är det ju väldigt olika från hem till hem. En del kunder har det mesta men vill bara ha hjälp med det sista & piffningen, medan andra nästan inte har några möbler eller saker alls, men då löser jag det!

• STYLING BY DENICE •