A Wonderful Night.

Utgång CollageHallå på påskdagen! 
Igår drog jag ut med ett gäng goa människor, den här looken körde jag på. Hemskt dålig kamera på dessa dock, what to do. En riktigt rolig nykter kväll, då jag skulle jobba imorse, men lika kul hade jag för det. Finns inget bättre än att kunna köra hem, vakna upp dagen efter och må så jäkla bra när alla andra håller på att dö av att vara bakis.. hehe. 
Nu ska jag strax vidare på en helkväll på The Tivoli med 12 härliga arbetskamrater. och imorgon kommer min baby hem! Wihoo!

Hello there!
I went out partying last night, wearing this. Apologize for the bad camera, but it was better than nothing right? I had such a great time with my friends, I was sober and that is probably the best feeling when you can have just as fun, but you can drive home and you wake up feeling great instead of a horrible hangover. Anyway, sun is shining today – how can one not be in a great mood then? Tonight is going to be a fun night together with my colleagues with dinner and karaoke. Tomorrow night I will finally see my baby again after a whole weekend apart. haha!