A Bright Fall.

wishlist

Hej på er fina!
Denna lördagen har varit en underbar sådan! Efter sovmorgon och stor god frukost var det idag –
Inrednings-Instagram-träff som min fina vän Emilia hade arrangerat. Vi åkte runt till olika inredningsbutiker, åt lunch och fikade tillsammans. Kul att lära känna nya människor genom instagram och bara sitta och prata inredning. Så kul! Har fotat hela dagen, så blir ett inspirerande inlägg om dagen lite senare …

Just nu sitter jag och drömmer mig bort … Nu har vi bott i vår lägenhet i ett år snart, och jag känner det är dags för en förändring. Så jag satte ihop en liten härlig moodboard på stilen jag vill ha ..
Kommer köpa in denna mattan  ↑ från underbara Soluppgången som kommer komma in inom kort, samt en massa härliga saker …

Det kommer bli en spännande höst! Och ni kommer givetvis få hänga med på förändringen! :*

Kram så länge! ♡