9 days later …

bild 2-31
bild 5-12

bild 4-22

bild 1-29

bild 3-20
Bättre sent än aldrig … 
Har haft 1000 saker att göra så har tyvärr inte hunnit med bloggen.
Hade en underbar födelsedag med min fina familj, firades av min mamma, 2 svägerskor, mormor & 2 brorsbarn på morgonen med frukost på Fahlmans och sedan jobbade jag på kvällen och när jag kom hem hade min pojkvän fixade det ovanstående. Så fint!! Rosor, tända ljus och underbar mat från Lagmarks och en jättefin present! Tror ni jag blev lite glad när jag öppnade och såg en fantastisk Michael Kors klocka. Oh my god … världens bästa pojkvän, check!

Dagen efter firades jag av resten av familjen med grillmat & jordgubbstårta. Fick massa fina presenter, ansiktsprodukter, presentkort på Zara (!?) haha, är så dålig på att unna mig, så fick önska mig det istället. En riktigt bra födelsedag helt enkelt!

Just nu är det mycket plugg på gång för att inte halka efter, men ska försöka hinna med bloggen lite bättre. XX