• Fashion Charity Night •

730633_10151280251528423_468036291_n

FCN on Webb / FCN on facebook

Låt mig presentera, Fashion Charity Night.
En Modevisning med en otroligt fin tanke bakom. Eventet är skapat av 4 drivande tjejer från ProCivitas Helsingborg. De har gått utanför boxen och tänkt till, de ville göra en skillnad och jobba med något de brinner för, så föddes idén om Fashion Charity Night. 

FCN är en modevisning som är mycket mer än bara en visning. Det är en energisk och personlig showkväll som sprudlar av glädje, kreativitet och välgörenhet. En modevisning där varje rörelse, leende och svettdroppe bidrar till arbetet för en bättre värld. Alla intäkter från modevisningen och kvällen kommer oavkortat gå AGMAL (African Girl Makes a Living). 
Agmal gör det möjligt för fattiga och utsatta unga mödrar att försörja sig själva genom eget företagande. De jobbar med principen ”hjälp till självhjälp” och ger dessa unga kvinnor förutsättningarna att skapa sitt eget jobb för att kunna försörja sin familj. Agmal verkar i Addis Abeba i Etiopien men har sitt säte i Helsingborg.
Anser vi alla inte att varje mormor, mamma, syster och dotter har rätt att styra över sina egna liv och sin framtid? 

Vi lever i en orättvis värld, där alla kvinnor inte är lika mycket värda, men verkligheten går att förändra. Med lite hjälp från dig. Därför kommer alla inkomster från Fashion Charity Night oavkortat gå till Agmal. 

Visa ditt stöd genom att dyka upp till Showen som kommer att hållas på Helsing Bar den 21 mars 2013.
Biljetter finns nu att köpa på HÄR & Tim’s Haircut, Helsingborg.

“One Person Can’t Do Everything, But Everyone Can Do Something”…

2 Kommentarer
    • denice
      denice says:

      Tack själv att jag får vara med på ett hörn! Verkligen ett spännande projekt! 🙂 All lycka till, till er!

Kommentering är stängd.