Stockholm, We have arrived!

IMG_8302
IMG_8303

IMG_8306
vapiano stockholm
IMG_8307IMG_8307
IMG_8315
Välkommen till Stockholm, mina fina läsare! 
Jag och mamma flög från Ängelholm imorse och landade på förmiddagen. Vi yrade runder oordentligt innan vi hittade vårt hotell .. I regnet!! Som tur var höll det inte i sig länge, det var molnigt ett tag men sen kom solen. Helt underbart väder på eftermiddagen.
Vi har haft en super mysig tjej dag med shopping, super god och lyxig lunch på Vapiano’s. Slog till på en tapas tallrik och en oxfilé pasta rätt, Yummy!

Sjukt att mitt på gågatan träffar jag på självaste Janni Delér!! Träffade och träffade, jag gick förbi henne i stan, ångrar mig super mycket att jag inte frågade om ett foto .. men men, sen stötte man ju på Henrik Dorsin på kvällpromenaden tillbaka till hotellet också. Welcome to Hollywood typ.

Efter mycket promenerande, shoppande och mysande avslutade vi med att köpa med oss lite snack, nytt nagellack och hårfärg (!!) till hotellet, nu sitter vi nyfärgade och jobbar på datorn. En fantastisk första dag!
PS. Köpte lite kuligheter idag som garanterat lär användas imorgon, så stay tuned för en hejdunders outfit imorgon! XX

– . – . – . – . –

Welcome to Stockholm, my readers! 

Arrived this morning and have had a great day. Went shopping, ate a fabulous lunch at Vapiano’s with my mommy and we’ve walked A L O T . 
Now it’s time for some relaxing at the hotel and some blogging. Tomorrow I’ll post a fabulous outfit .. maybe something new I bought today. See you tomorrow! XX

8 Kommentarer

Kommentering är stängd.