Lär känna oss lite bättre…

Ett unikt familjeföretag som erbjuder både styling & inredningshjälp för Ditt unika hem. Vi har jobbat med detta sedan 8 år tillbaka,  och var en av Helsingborgs första med dessa tjänster.
Vi utgår från Helsingborg, och jobbar främst i Skåne, men bor du utanför och vill anlita oss är du välkommen att höra av dig. Vi kan lösa det mesta! 

DENICE. Jag startade företaget 2015 som en hobby under namnet ”Styling By Denice” efter att ha studerat inredningskurser i både USA, Stockholm och Köpenhamn. Kreativitet har alltid varit min starkaste sida, därför blev det självklart att jag skulle jobba med det kreativa – i form av inredning & styling. I takt med att företaget växt har jag gått från att arbeta extra som stylist till att helt plötsligt stå med ett team bredvid mig, vilken känsla! Noggrannhet är för mig A & O och det syns tydligt i våra stylingar.

YVETTE. Arbetat med kundrelationer och personlig service i 25 år, därefter valde jag att sadla om och har sedan dess arbetat som egenföretagare inom inredning. Soluppgången inredningsbutik kom till för 16 år sedan och fanns både som fysisk butik och på webben. Butiken stängde vi 2023 och satsar nu endast på styling & inredningstjänster.