MERRY CHRISTMAS ❆

CHRISTMAS
Ville bara önska er alla en GOD JUL!
Jag hoppas ni har haft några underbara juldagar tillsammans med era nära och kära och bara tagit igen er, njutit av alla god jul mat och att hela släkten var samlad. Men när det är jul kan jag inte annat än känna mig som ett litet barn på nytt, när man ser alla julklappar under granen blir man faktiskt lite nyfiken, även som vuxen!! Åh herregud vad jag har blivit bortskämd i år, trodde inte jag kunde ha en bättre familj, så slår de rekord i världens bästa julklappar och de har överträffat sig själva. ♡ Jag fick fantastiska julklappar, jag vet på riktigt att min familj och pojkvän är de bästa som finns. Älskar er! Min familj gav mig underbara klappar och min underbara pojkvän överraskade med en LONDON RESA! Fira Nyår, shoppa & se fotboll. Oh My God. ♡
Bilder på julklappar & min jul kommer, trevlig kväll!

PS. Imorgon börjar mellandags REAN, på ZARA med. Kl 10.00 öppnar vi dörrarna. Välkomna till en kaotisk dag. ♡

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –

Just wanted to wish you all a MERRY CHRISTMAS!
Oh my gosh what an amazing christmas I’ve had this year. I can proudly say it was the best christmas of all times. Thanks to my amazing family and boyfriend. ♡
I hope you’ve all have enjoyed these cozy days with your families, had eating lots of delicious food, opened presents & had a great time together.
I got the worlds best presents this year, oh my gosh – am I spoiled or what!! My family got me amazing presents and my boyfriend got me a LONDON trip for 4 days over New Years, OMG! ♡