Join Me at My Hiding Place.

Skärmavbild 2014-04-22 kl. 10.51.00
Vädret inspirerar mig idag. Idag jobbar jag eftermiddag och njuter av solen så gott jag kan. Speaking of sol & mys… Något av det bästa i vår lägenhet är den mysiga balkongen som ligger i hörnan på huset, där är alltid vindstilla och solen lyser mellan 13 – 17. Många mysiga eftermiddagar där. Jag har tänkt mycket på vad för möbler som passar. Vi vill båda kunna sitta skönt och ha möjligheten att äta där ute.
Var på IKEA häromdagen och såg denna fina “soffgruppen” som man kan bygga lite som man vill. Super snygg! Matcha med lite härliga kuddar i grönt & beige. Vår balkong ska bli en härlig oas. Jag kommer “take the inside – outside” med hjälp av textilier, vackra växter och efter mycket om och men har jag fått med mig killen på att hänga upp en vacker ljusslinga med glödlampor från granit. Love it!

5 måsten på balkongen. 

Sittmöjlighet, balkongens A & O.
Olivträd, skapar harmoni och ett vackert utseende.
• Något slags trägolv för att göra det mysigt och skönt för fötterna.
Korg/Låda som förvaring till extra kuddar & filtar.
Ljus. Oavsett om det är en hängande lampa, ljusslinga eller ljuslyktor måste det finnas möjlighet att skapa en myskänsla.

PS. Glöm inte fråga dig själv vad du vill kunna använda din balkong till? Är det viktigt för dig med en soffa, där man kan sitta/ligga i, eller prioriterar du hellre bord & stol möjlighet så man kan sitta i en bra höjd och äta? 
Skriv ner några punkter och jobba utifrån de för att skapa en perfekt balkong/uteplats för dig.