Good morning!

large
God morgon mina fina!
Usch vilken kall morgon, hösten är verkligen här nu!

Ville bara kort berätta hur läget är just nu, har gått tillbaka till mitt vanliga schema nu på Zara så nu har jag mer tid över för bloggen och annat. Lägenheten har tagit bamsesteg framåt!! Så jäkla kul! Kakelsättaren var där igår och kaklade hela badrummet och det blev såååååå snyggt! Vi har även sänkt ner taket och målat en ny fräsch vit färg, sedan ska det sättas in spotlight i taket för en lyxig känsla. Sedan fick vi klorna i en magisk dusch igår, oh my god. Längtar redan tills min första dusch där.

Så där ja, nu har ni lite koll! Jag jobbar eftermiddag/kvällspass idag på zara så nu på förmiddagen ska jag måla de sista fönsterna och garderoberna i lägenheten. Sen borde jag sätta igång med vårt tvättställ/badrumsskåp som vi köpte från Ikea … Ett ställe man älskar tills man ska sätta ihop deras varor … #kommertaenheldag!

//Good morning my loved ones!
Woke up to a chilly morning, fall is definitely here… 

Anyway, just wanted to give you a brief update of everything going on in my life at the moment. I went back to my normal working hours this week, so now I have more time for blogging and other stuff. 
Our apartment has made huge progress!! Our bathroom is almost done, and it looks sooooo nice! I’m probably the happiest girl alive right now! Am so excited!!