Finally Some Fitspo ->

pinkworkout CollageCollage made by me / Pictures borrowed from We Heart it. 

Är så tacksam för alla som kommenterade i “Time 2 Vote” inlägget, känns som jag fick lite ny energi att blogga samt kul att veta vad ni faktiskt vill läsa om. Dock var det väldigt spritt, så därför kommer jag blanda lite av allt, så att det finns något som passar alla. 
När det gäller träning har jag verkligen tappat allt, har inte varit på gymmet sen -jag vet inte när- och fy vad tråkigt det är att träna inomhus när det är sommar, bara jag som tycker så?
Snart går mitt gymkort ut och jag har bestämt mig att nu j*vlar! Jag ska träna utan gym, har fått med min mamma på spåret också, så nu i veckan ska jag lägga upp ett vecko-tränings schema som ska följas. 1,5 månad till Italien, time for exercise!

Tänkte därför bjuda på mer tränings inspiration, tips, övningar och nyttiga recept, sounds good? 

I’m grateful for all the comments on my “Time 2 Vote” post. Felt like I got a lot of new energy for my blog, but It was also really fun to hear what you guys likes to read about. It was very mixed though, so therefore I will continue to mix my post up, so that it pleases all of you. 
When it comes to exercise, I’ve lost all my motivation and I can’t even remember last time I was at the gym, only me who really don’t feel like going there in the summer? 
My gymcard is ending and I really don’t feel like buying a new one, so I will start on my own, and no more gym. I’ve got my mom with me, so from next week we will start a new workout-routine, so excited!

So, therefore from now on, I will post more about fitness, exercises, and healthy recipes, sounds good? 

 

6 Kommentarer

Kommentering är stängd.