An Adventures Sunday.

bild 5-4
bild 3-4
bild 1-4
bild 2-5
bild 2-6
bild 1-5
Vilken underbar söndag! 
Igår var jag äntligen ledig och jag kände att vi måste ju utnyttja detta! 
Efter en skön natts sömn gick vi upp och avnjöt en underbar frukost på Grand Hotell i Mölle. Det var underbart varmt & gott och vi hittade några underbara lounge platser med fantastisk utsikt. Allt man kunde önska sig fann man på deras uppdukade frukost bord, kan varmt rekommendera att äta deras frukost!
Sedan begav vi oss till Nimis, vandrarskorna åkte på och vi skulle klättra .. Bara att ta sig ner dit var ett äventyr, herregud! Sjukt coolt var det i alla fall!
Sen bestämde vi oss för att sola resten av dagen så vi åkte ner till Lerhamn och lade oss där i den härliga sanden. Det blev till och med ett dopp i havet. Sen åkte älskling iväg och köpte sallader & gotte och så åt vi det på stranden.

På vägen hem sedan stannade vi för glass och kvällen spenderades med mina föräldrar, min bror och hans flickvän med grillmat & mys. En helt perfekt söndag 

– . – . – . – . –

Had an amazing sunday with my babe. Ate hotel brunch, went hiking, and went to the beach and ended the evening with a barbeque at my parents house. Talk about adventures day!