SANTApic borrowed from @hannenov 

Såg denna bilden på instagram igår och det var kärlek vid första ögonkast!! Ser ni vad jag ser? Givetvis ett fantastiskt mysigt hem, precis i min stil – men jag pratar om kudden, den glittriga förstås. B e a u t i f u l . 
Så vad gjorde jag då? Jo jag började googla glittriga kuddar och hamnade på H&M Home. Oh my gosh, här kommer ett kudd kollage, hoppas ni blir lika kära som jag! 

Saw this pic on instagram last night, and it was love at first sight! Do you see what I see? Of course a beautiful home, just my style, but I’m talking about the pillow, the sequined one. B e a u t i f u l .
So, what did I do afterwards? I started googleing for sequin pillows and I ended up at H&M Home. Oh my gosh, here’s a pillow collage, I hope you fall in love just like I did. 

pillows CollageAll pics borrowed from hm.com

Pillow Sequin 1. HERE / Pillow Sequin 2. HERE 
Pillow Holiday. HERE / Pillow Star. HERE 
Pillow black sequin. HERE / Pillow copper sequin. HERE 
Pillow Zebra. HERE / Pillow Roses. HERE 
Pillow round. HERE / Pillow Skull. HERE